استاندار فارس: ریتم افزایشی قیمت مسکن در فارس کندتر خواهد شد

استاندار فارس با تاکید بر اینکه فرمانداران باید نسبت به اجرای دقیق طرح ملی نهضت مسکن اهتمام بیشتری داشته باشند، گفت: فرمانداران باید هفتگی گزارشات خود را نسبت به اقدامات انجام شده در بحث مسکن ملی از طریق قرارگاه حوزه مسکن اعلام کنند تا بتوانیم برای رفع موانع پیشرو تدابیری اندیشه شود و این طرح با نظارت دقیق تر به سرانجام برسد.



به گزارش خبرگزاری مجله خبری از فارس، دکتر محمدهادی ایمانیه امروز در جلسه شورای مسکن، ایجاد قرارگاه را به جهت یکپارچگی و انسجام در انجام امور مهم دانست و اظهار داشت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری به جهت جلوگیری از پراکنده کاری قرارگاه ها باید ایجاد شوند که بر این اساس قرارگاه مسکن، قرارگاه آب و قرارگاه اشتغال تاکنون ایجاد شده است و قرارگاه فرهنگی و اجتماعی استان نیز با نظر مثبت نماینده ولی فقیه ایجاد خواهد شد.
او در ادامه هدف از ایجاد قرارگاه را ارائه مجله خبریمه جامع چهار ساله توسط سازمانهای مرتبط دانست و افزود: هدف دوم نظارت بر اجرای مجله خبریمه و هدف سوم حل اختلاف بین سازمان‌های درگیر توسط قرارگاه خواهد بود.
استاندار فارس در ادامه جلسه شورای مسکن، بر برگزاری جلسه هفتگی توسط فرمانداران و ارائه گزارش فعالیت‌های شان در حوزه مسکن به قرارگاه تاکید کرد و از مسئول قرارگاه نیز خواست تا نسبت به رتبه‌بندی فرمانداران در حوزه مسکن اقدام کند.
دکتر ایمانیه در حوزه تامین زمین جهت ساخت مسکن اظهار داشت: در مورد زمین‌های در اختیار سازمان‌ها اولویت با کارکنان همان سازمان‌ها باشد؛ اما زمین هایی که واگذار شده و پس از دو سال بر روی آن کاری صورت نگرفته است باید پس گرفته شود.
وی ضمن درخواست جدی جهت پس گرفتن زمین‌ها از سازمان‌ها با شرایط یاد شده، گفت: در صورتی که زمین به تعاونی واگذار شده باشد باید بر اساس توافق جدول زمان‌بندی تعیین شده و کار انجام شود.
نماینده دولت در فارس، همچنین گفت: موافق استفاده از زمین‌های کشاورزی برای حوزه مسکن نیستم.
دکتر ایمانیه از فرمانداران شهرستان های فارس خواست تا زمین‌های آماده شده را هرچه سریع‌تر جهت شروع کار به بنیاد مسکن تحویل دهند.
استاندار فارس بر همکاری شهرداری‌ها نیز تاکید و عنوان کرد: بر اساس قانون و وظایف، شهرداری‌ها مکلف به همکاری در این حوزه هستند.
او گفت: همچنین نیاز است همزمان با شهرها در مورد روستاها نیز تدابیر لازم اندیشیده شود و تعداد مسکن بیشتری در این نهضت ساخته شود؛ چراکه لازمه ماندگاری در روستاها مسکن و اشتغال است.
دکتر ایمانیه افزود: اگر مشکل مسکن و اشتغال در روستاها حل شود، آب و راه و جاده نیز ساخته خواهند شد؛ چه بسا روستاهایی با آب و راه و جاده و امکانات، خالی از سکنه هستند.
وی در پایان با اشاره به ترسیم فرایند از صفر تا صد به جهت شفاف شدن مسیر حرکت در ساخت مسکن، اظهار کرد: در این صورت مشخص می‌شود مشکل در کدام بخش وجود دارد و برای رفع آن اقدامات لازم انجام خواهد گرفت.
استاندار فارس همچنین اضافه کرد: اگر در برآورد هزینه تامین زیرساخت‌ها در بخش دولتی، متوجه شویم که هزینه بیشتر از خرید زمین از بخش خصوصی است، رفتار عاقلانه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی خواهد بود.
انتهای پیام

پست های مرتبط