مسابقات قرآن می‌تواند تاثیر اجتماعی خوبی در جامعه داشته باشد

یک کارشناس قرآنی با تاکید بر اینکه مسابقات قرآن اگر با تبلیغات مناسبی همراه باشد، می‌تواند در جامعه تاثیر اجتماعی خوبی داشته باشد، گفت: باید پس از مسابقات یک تیم کارشناسی از افراد توانمند فارغ از برگزارکنندگان مسابقات، به‌عنوان هیئت ارزیابی و سنجش عملکرد تشکیل شود و آسیب‌ها و مشکلات مسابقات را تجزیه و تحلیل کند.



محمد حاجی کتابی قاری بین‌المللی و کارشناس قرآنی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری مجله خبری درباره تاثیرگذاری برگزاری مسابقات قرآن در جامعه اظهار کرد: برگزاری مسابقات قرآن اثر خوبی در جامعه دارد و ذهن‌ها را متوجه کلام‌الله مجید می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه مسابقات قرآن اگر با تبلیغات مناسبی همراه باشد، می‌تواند در جامعه تاثیر اجتماعی خوبی داشته باشد، افزود: تاثیر برگزاری غیرحضوری مسابقات کمتر از برگزاری حضوری است؛ برگزاری حضوری مسابقات قرآن شور و حال خاصی را ایجاد می‌کند.

این کارشناس قرآنی تصریح کرد: باید پس از مسابقات یک تیم کارشناسی از افراد توانمند فارغ از برگزارکنندگان مسابقات، به‌عنوان هیئت ارزیابی و سنجش عملکرد تشکیل شود و آسیب‌ها و مشکلات مسابقات را تجزیه و تحلیل کند تا این مشکلات در دوره‌های بعدی تکرار نشوند.

حاجی کتابی با اشاره به اینکه مسابقات نباید به‌سمت قهرمان‌پروری برود، خاطرنشان کرد: باید ببینیم چیکار کنم آسیب‌های مسابقات سال‌های بعد تکرار نشود و جنبه جذب مسابقات قرآن بیشتر شود؛ امیدوارم بتوانیم با برگزاری مسابقات قرآن زمینه عمل به قرآن و انس به قرآن در جامعه را بیشتر کنیم.

گفتنی است، سی و هشمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از روز نهم اسفند‌ماه به‌صورت غیرحضوری با رقابت راه‌یافتگان به مرحله نهایی مسابقات آغاز شد و شب گذشته به پایان رسید.

انتهای پیام/


پست های مرتبط