توسعه پژوهش‌های شناختی و مغز با آزمایش‌های پیشرفته

توسعه پژوهش‌های شناختی و مغز با آزمایش‌های پیشرفتهبا ارائه زیرساخت‌ها و خدمات پیشرفته تحقیقاتی و فناورانه در آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، زمینه برای توسعه پژوهش‌های فناورانه شناختی و مغز فراهم شد.


به گزارش مجله خبری؛ آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به عنوان یکی از آزمایشگاه‌های دارای نشان «توانمند» شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با هدف اصلی انجام مأموریت‌های نوین در راستای پاسخگوئی به بخشی از نیازهای پژوهشی و فناوری کشور در زمینه ایجاد زیر ساخت تصویربرداری و تحریک مغزی لازم برای تحقیقات شناختی و ارائه خدمات دانش بنیان و روز آمد در حوزه علوم و فناوری های شناختی با بهره گیری از امکانات و نیروهای متخصص ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید

زوال عقلی زودرس در کمین است!


هوش مصنوعی الگوهای پنهان مغز را کشف می کند


ارتباط بین عروق و بیماری های عصبی کشف شد




توانمندی‌های آزمایشگاهی و تحقیقاتی آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز، زمینه‌ساز ارتقای جایگاه ایران در تحقیقات علوم اعصاب در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد بود.

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز که در سال ۱۳۹۵تاسیس شد، به عنوان قطب مرکزی تحقیقات علوم اعصاب در ایران شناخته می‌شود. این آزمایشگاه در طول سال‌های فعالیت خود، همواره پیشرو در ارائه امکانات و تجهیزات پیشرفته تصویربرداری مغزی، ترویج دانش و تخصص در این حوزه و بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای علمی بوده است. این آزمایشگاه در زمینه‌های مختلف علوم اعصاب از جمله نقشه برداری مغزی، تحریک مغزی و نوروپلاستیسیتی خدمات متنوعی را ارائه می‌کند.

علاوه بر دستاوردهای علمی، آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز در زمینه‌های انتشار مقالات علمی، انجام پژوهش‌های کاربردی، همکاری‌های بین‌المللی و جذب و تربیت محققان نیز در زمینه توسعه فناوری‌های پیشرفته و تبدیل ایده‌های نوآورانه به محصولات فناورانه فعالیت دارد. ارتقای آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز به سطح توانمند در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، فرصت‌های جدیدی را برای این آزمایشگاه فراهم می‌کند تا با اتکا به توان علمی و تجارب ارزشمند خود، گام‌های بلندتری در مسیر پیشرفت علم اعصاب در ایران بردارد.

انتهای پیام/



پست های مرتبط