به گزارش مجله خبری از استان کهگیلویه و بویراحمد؛جهانگیرشاهینی در نشست شورای مجله خبریمه ریزی و توسعه کهگیلویه وبویراحمد اظهار کرد که همچنین بر همین اساس حدود ۲۵همت نیز برای پروژه هایی که به تازگی عملیات اجرایی آنها آغاز شده است نیاز است .
وی تصریح کرد که مدیران دستگاه های مختلف اجرایی باید برخی واقعیات موجود بودجه ای ، تخصیص ها و گره هایی که در ابلاغ اعتبارات و بروکراسی های اداری به ویژه در امر موافقت نامه ها را برای رسانه ها و افکار عمومی روشن گری کنند.
شاهینی گفت که هم مردم باید بدانند و هم مقامات و مسئولان کشوری که هزینه کرد احداث یک کیلومتر راه در استانی با ویژگی ها و شرایط توپوگرافی خاص و کوهستانی چند برابر استان های دیگر است.
رشد ۸۰ درصدی اعتبارات کهگیلویه وبویراحمد
رئیس سازمان مدیریت و مجله خبریمه ریزی کهگیلویه و بویراحمد همچنین گفت: اعتبارات این استان در سال ۱۴۰۳ به ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت.
وی کل میزان بودجه استان در سال ۱۴۰۲ رقمی افزون بر ۲۶ هزار میلیاردذ ریال بود که بودجه ال جاری این رقم به بالای ۳۷ هزار میلیارد ریال رسیده است.
وی با اشاره به اینکه تعهد درامدی مولد سازی در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ میلیارد تومان بود که محقق شد، گفت:تعهد درآمدی استان کهگیلویه و بویراحمد از محل مولدسازی برای امسال بیش از ۱۴ میلیارد تومان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به تفویض بخشی از اختیارات سیاست دولت در اجرای طرح مولدسازی به استانداران گفت که شناسایی کامل اموال غیرمنقول دستگاههای اجرایی اعم از تشخیص مازاد، مستندسازی و تثبیت مالکیت به استانداران تفویض شد.
سید علی احمد زاده ادامه داد که تشخیص مازاد بودن اموال و «ارزشافزایی» و تشخیص اینکه این «ارزشافزایی» به چه نحوی در حداقل زمان ممکن حاصل شود نیز به استانها واگذار شد.
وی افزود که قیمتگذاری اموال بنا بر دستورالعمل مصوب هیات عالی با کارگروه استانی است.
انتهای پیام