به گزارش مجله خبری از کرمانشاه؛ ایرج بهرامی ضمن بیان این موضوع، گفت: علت اینکه کشاورزان ما رغبت بیشتری به برداشت ذرت به شکل علوفهای دارند، عملکرد بالا، زودرسی و مصرف آب کمتر است.
وی بیان داشت: عمده ارقام ذرت کشت شده در شهرستان از نوع ۷۰۳، سیمون، BC، سیمون ویژه و ۷۰۴ است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان سرپلذهاب ادامه داد: در سال زراعی جاری پنجهزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت ذرت اختصاص یافته که تا کنون برداشت از سه هزار هکتار آن انجام شده و پیشبینی میشود تا پایان برداشت، بیش از ۱۷۰ هزار تن علوفه مرغوب به صورت مکانیزه برداشت شود.
وی ضمن بیان اینکه ذرت علوفهای بهعنوان یکی از محصولات اصلی در تاًمین نیاز علوفهای واحدهای دامی نقش مهمی دارد و از جایگاه خاصی برخوردار است، گفت: این میزان علوفه علاوه بر تأمین نیاز دامداریهای شهرستان، به سایر شهرستانهای استان و استانهای همجوار عرضه میشود.
بهرامی اظهار کرد: برداشت ذرت علوفهای از شهریور ماه آغاز و تا اواخر آبانماه ادامه دارد و عملیات برداشت با ۲۰ دستگاه چاپر به منظور ذخیرهسازی و تهیه سیلاژ در حال انجام است.
وی گفت: بخشی از مزارع ذرت به میزان تقريبی دوهزار هکتار بهصورت دانهای برداشت شود و پیشبینی میشود بیش از ۱۵ هزار تن ذرت دانهای نیز از مزارع شهرستان برداشت و تحویل کارخانههای ذرت خشککنی شود.
بهرامی افزود: ذرت در سرپلذهاب بهصورت کشت دوم انجام میشود و بلافاصله پس از برداشت، کشت گندم و یا چغندرقند صورت میپذیرد.