گوگل، مرورگر کروم را می‌فروشد!

گوگل، مرورگر کروم را می‌فروشد!وزارت دادگستری آمریکا قصد دارد از دادگاه بخواهد که شرکت آلفابت (مالک گوگل) را مجبور به فروش مرورگر کروم کند.


به گزارش خبرنگار علم و فناوری مجله خبری، این درخواست در پی حکمی است که در ماه اوت صادر شد و گوگل را به انحصار غیرقانونی بازار جستجوی اینترنتی محکوم کرد. همچنین، وزارت دادگستری به دنبال اقدامات دیگری در ارتباط با هوش مصنوعی و سیستم‌عامل اندروید گوگل است.

بیشتر بخوانید

ترامپ مانع تجزیه گوگل می‌شود


واکنش گوگل علیه کلاهبرداری‌های آنلاین




مرورگر کروم، که معمولا از موتور جستجوی گوگل استفاده می‌کند و اطلاعات مهمی برای تجارت تبلیغاتی این شرکت جمع‌آوری می‌کند، حدود دو سوم بازار مرورگرهای جهان را در اختیار دارد.

وزارت دادگستری از اظهار نظر درباره این موضوع خودداری کرده است اما گوگل در بیانیه‌ای که توسط لی آن مول‌هالند، معاون رئیس بخش امور تنظیم‌گری گوگل، منتشر شد، اعلام کرد: این اقدامات یک "دستورکار رادیکال" است که فراتر از مسائل قانونی این پرونده می‌رود و به ضرر مصرف‌کنندگان خواهد بود.

این اقدام یکی از جسورانه‌ترین تلاش‌های دولت بایدن برای مقابله با آنچه که ادعا می‌کند انحصارهای بزرگ فناوری است، به شمار می‌رود. با این حال، نتیجه نهایی این پرونده می‌تواند به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و احتمال بازگشت دونالد ترامپ به قدرت بستگی داشته باشد.

ترامپ پیش از این تهدید کرده بود که گوگل را به دلیل آن چه که تعصب علیه او می‌داند، تحت پیگرد قانونی قرار می‌دهد، اما بعدا نسبت به لزوم تجزیه این شرکت ابراز تردید کرد.

دادگاه نهایی شدن تصمیم‌گیری در این پرونده را تا آگوست ۲۰۲۵ پیش‌بینی کرده و قرار است در آوریل همان سال دادگاهی برای بررسی پیشنهادات جبران خسارت برگزار شود.

دادستان‌ها پیشنهادات مختلفی را برای اصلاح وضعیت انحصاری گوگل مطرح کرده‌اند، از جمله پایان دادن به توافق‌های انحصاری که گوگل سالانه میلیاردها دلار به اپل و شرکت‌های دیگر پرداخت می‌کند تا موتور جستجوی پیش‌فرض در دستگاه‌هایشان باشد، یا واگذاری بخش‌هایی از کسب‌وکار گوگل مانند مرورگر کروم و سیستم‌عامل اندروید.

با توجه به سهم بالای کروم در بازار، این مرورگر یکی از منابع درآمدی مهم گوگل محسوب می‌شود. در عین حال، زمانی که کاربران با حساب گوگل وارد کروم می‌شوند، این شرکت می‌تواند تبلیغات جستجوی هدفمندتری ارائه دهد.

گوگل همچنان تhکید دارد که موتور جستجوی آن به دلیل کیفیت خود کاربران را جذب کرده و رقابت شدیدی از سوی آمازون و سایر سایت‌ها دارد. همچنین کاربران می‌توانند موتور جستجوی پیش‌فرض خود را تغییر دهند.

انتهای پیام/



پست های مرتبط