تصفیه آب و کشاورزی اصلی‌ترین بخش بازار نانوحباب تا سال ۲۰۳۰

تصفیه آب و کشاورزی اصلی‌ترین بخش بازار نانوحباب تا سال ۲۰۳۰مجله خبری- گروه علم و فناوری: به تازگی گزارشی منتشر شده که در آن بازار نانوحباب‌ها را در سال ۲۰۳۰ در حدود ۳۸۵ میلیون دلار تخمین می‌زند.


این گزارش با در نظر گرفتن پویایی بازار، تقسیم‌بندی آن، گسترش جغرافیایی، چشم‌انداز رقابتی و جنبه‌های مختلف کلیدی دیگر، تحلیل عمیقی از بازار جهانی راه‌حل فناوری نانوحباب ارائه می‌دهد.

به گزارش مجله خبری به نقل از اوپن پی آر، بازار جهانی فناوری نانوحباب با ارزش ۲۶۷ میلیون دلار آمریکا در سال ۲۰۲۴، طی سال‌های آتی رشد کرده و پیش‌بینی می‌شود که بازار جهانی آن تا سال ۲۰۳۰ به ۳۸۵ میلیون دلار آمریکا برسد که با این روند رشد مرکب ۶٫۳ درصدی را تجربه خواهد کرد.

تولیدکنندگان کلیدی ذکر شده در این گزارش عبارت‌اند از:

Moleaer, Acniti, Agrona, Shibata, IGS Water, Asuplus Nano Bubble Technology, Fawoo Nanotech, Kran, Rapid Water Technologies, KNeW Nano Bubbles, Fawoo Nanotech Co., Ltd, Nanobubble Control Systems, Nano Bubble Systems, O۲ Solutions, Nano Bubble Systems, O۲ Solutions, Nanorichment , Trident, Acorn Water, SMI Inc

در حال حاضر شرکت مولیر مستقر در ایالت کالیفرنیای آمریکا، توانسته است بیش از ۳۶ درصد از بازار فروش انواع ژنراتور‌های نانوحباب سراسر دنیا را به خود اختصاص دهد. پس از آن، شرکت آکنیتی ژاپن بیش از ۸ درصد از بازار ژنراتور‌های نانوحباب‌ساز را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید

تولید هیدروژن پاک با نانوراکتور جدید


افزایش کیفیت لاستیک خودرو با مستربچ‌های گرافنی


دستاورد نوین در فناوری نانوالماس/ تصویربرداری زیستی و تشخیص بیماری با حسگرهای کوانتومی




همچنین در میان انواع ژنراتور‌های نانوحباب‌ساز، دو نوع افزایش فشار – انحلال و سیرکولاسیون پرفروش‌ترین مدل‌های ژنراتور‌های نانوحباب‌ساز هستند. از میان کاربرد‌های صنعتی فناوری نانوحباب پیش‌بینی می‌شود که صنعت آبزی پروری بیش‌ترین استفاده از ژنراتور‌های نانوحباب‌ساز را داشته باشد و پس از آن صنایعی نظیر کشاورزی، نیمه‌هادی‌ها، تصفیه آب، نفت و گاز و معدن رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص می‌دهند.

در حال حاضر بزرگ‌ترین بازار مصرف فناوری نانوحباب، منطقه آمریکای شمالی است و پس از آن، آسیای جنوب شرقی، اروپا، آمریکای لاتین و خاورمیانه رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند.

در مجموع مطابق ارزیابی‌های صورت گرفته، از فناوری نانو حباب و ژنراتور‌های نانوحباب‌ساز در سالیان آتی بیش از پیش استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/



پست های مرتبط