به گزارش مجله خبری، این نشست روز سه شنبه دوم مرداد ماه ۱۴۰۳ با حضور محمدحسین صوفی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، پیمان ساعدی ناظر سامانه راهور معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا، علیرضا صدری خواه مدیرکل دفتر واردات گمرک ایران، کرمی مصمم رئیس مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پلیس راهور فراجا، علی اشرفی مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی گمرک ایران، محسن صفرزاده مدیرارتباطات و توسعه همکاریهای بینالمللی و حوریوش عسکری مدیر صدور اسناد و مدارک بینالمللی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، برگزار شد.
در این نشست که در ادامه اقدامات انجام شده پیشین از سوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در راستای کمک به تسهیل و تسریع تردد مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بینالمللی در مرزهای کشورمان برگزار شد، حاضران در خصوص راهکارهای رفع موانع، ایجاد زیرساختهای لازم، شناسایی نقاط ضعف و قدرت و همافزایی در این زمینه، بحث و تبادل نظر کردند.
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی در ابتدای این نشست به ابلاغ بخشنامه تسهیل تردد و سند انتظار در دولت سیزدهم اشاره و اضافه کرد: یکی از محورهای این بخشنامه موضوع روان سازی تردد اتباع خارجی در مرزهای ایران بود که تا کنون در این زمینه، جلسات سازندهای میان کانون و ارگانها و نهادهای مرتبط از جمله پلیس راهور فراجا، وزارت راه و شهرسازی، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای، گمرک جمهوری اسلامی ایران و ... برگزار شده است.
صوفی به مجله خبریمه دولت جدید برای تقویت تعاملات جهانی و بهبود روابط با دیگر کشورها اشاره و اظهار کرد: با توجه به این موضوع و از آنجاییکه یکی از راههای بهبود و توسعه اقتصادی و مقابله با ایران هراسی توسعه گردشگری خارجی به ویژه گردشگری زمینی است، تسهیل ورود خودروهای مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بینالمللی به کشورمان اهمیت مضاعفی مییابد.
مسلم شجاعی مدیرکل بازاریابی و توسعه گردشگری خارجی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیز در این نشست با تأکید بر اهتمام بیشتر در راه اندازی گردشگری خانواده محور، از تلاشهای کانون جهانگردی و اتومبیلرانی برای تسهیل ورود خودروهای مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بینالمللی به ایران قدردانی کرد.
وی همچنین به تمایل و علاقه گردشگران خارجی به سفرهای زمینی به ایران اشاره کرد و اظهار داشت: امیدوارم به زودی موانع موجود از میان برداشته شده و شاهد افزایش ورود گردشگران به کشورمان باشیم.
در ادامه این نشست شرکتکنندگان به طرح مشکلات و موانع و بررسی راهکارهای برون رفت از آنها پرداختند.
در پایان مقرر شد در روزهای آتی کارگروه فنی و تخصصی کارشناسان خبره کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات فراجا، دفتر واردات گمرک ایران، مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات پلیس راهور فراجا، دفتر فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی گمرک ایران، سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و شهرداریها تشکیل و موانع و مشکلات احتمالی برطرف شود.
انتهای پیام/
فرآیند ورود خودروهای مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بینالمللی به ایران تسریع میشود
فرآیند ورود خودروهای مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بینالمللی به ایران تسریع میشودنشست هماهنگی و تسهیل ورود خودروهای مسافران و گردشگران خارجی با پلاک بینالمللی به ایران با حضور نمایندگان دستگاههای مرتبط با موضوع حمل و نقل کشور به میزبانی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، برگزار شد.