سخنرانی بدنساز رئال مادرید در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی

رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی از سخنرانی بدنساز رئال مادرید در سیزدهمین همایش بین‌المللی علوم ورزشی خبر داد.



به گزارش مجله خبری، علی شریف‌نژاد، رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی در نشست خبری امروز درباره برگزاری سیزدهمین همایش علوم ورزشی اظهار کرد: همایش کاملاً به صورت مجازی برگزار می‌شود و بیشترین مشارکت دانشگاه‌های کشور را خواهیم داشت. در واقع دانشکده‌های تربیت بدنی در سطح کشور مجری پنل‌های مختلف این همایش هستند. ما حضور دانشگاه‌ها و پژوهشگاه ها را به عنوان مجریان در این همایش خواهیم داشت. در واقع فضای مجازی را به یک فرصت بهینه برای معرفی فعالیت‌های ورزشی و علمی کشور به خارج از کشور کردیم. یکی دیگر از ویژگی‌های این همایش حضور فدراسیون‌ها است.

وی افزود: در واقع اطلاعات همایش در اختیار 52 فدراسیون قرار گرفت و آنهایی که تمایل علمی داشتند، مشارکت خوبی داشتند و همکاری خود را اعلام کردند. همچنین چهار سازمان و وزارتخانه و چهار انجمن علمی در این همایش حضور دارند و پنل‌ها و نشست‌های تخصصی را برگزار می‌کنند.بیشترین مشارکت اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور را در این دوره شاهد خواهیم بود.

رئیس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی ادامه داد: بهترین مقالات انتخاب شده‌اند و برخی در قالب سخنرانی و برخی در قالب پوستر ارائه می‌شوند. قرار است در این همایش بیش از 10 محور کاربردی و موضوعات روز دنیا در این همایش بحث و گفت‌وگو خواهد شد. همچنین تعریف و عملیاتی کردن دسترسی آزاد به اطلاعات، یکی دیگر از ویژگی‌های این همایش است. یعنی هر کسی که بخواهد، می‌تواند وارد سایت همایش شود و از همه مطالب بهره لازم را ببرد.

شریف‌نژاد در ادامه گفت: ما تحقق دیپلماسی علمی ورزشی را در دستور کار داشتیم که خوشبختانه محقق شده و مشاهده خواهیم کرد. بر همین اساس تعداد 72 استاد برجسته سخنرانی خواهند کرد که تعدادی از اساتید، بین‌المللی هستند. پژوهشگاه ژاپن، کره جنوبی، چین و هنگ‌کنگ پژوهشگاه‌های همکار در این دوره هستند که نشست‌های مشترکی را با هم خواهیم داشت.

وی درمورد مشارکت وزارت ورزش با پژوهشگاه بیان داشت: ما مکاتباتی را داشتیم. از وزارت ورزش یک معاونت و یک دفتر در همایش حضور دارند و نشست خواهیم داشت. تلاش کردیم با آکادمی هم نشین مشترک داشته باشیم، ولی در این دوره محقق نشد. البته کارهایی را به طور مشترک با آکادمی در حال انجام داریم که از جمله آنها موضوع تاریخ شفاهی است.

او افزود: خوشبختانه در این دوره، مشارکت فدراسیون های ورزشی و وزارت ورزش و جوانان افزایش یافته است و بعضا مقالات ارزشمندی را نیز ارائه کرده‌اند و این فضا در حال رشد و توسعه است هرچند که با ایده آل‌ها فاصله داریم و دیپلماسی ورزش مسیری جز گفت‌وگو ندارد و استفاده از یافته‌های علمی در حوزه ورزش موجب ارتقا عملکرد ورزشکاران خواهد شد.

زارعیان، معاون پژوهشگاه نیز در ادامه نشست خاطرنشان کرد: کار برگزاری همایش از هشت ماه قبل کارها استارت خورد و کارها در بخش‌های مختلف پیش رفت و حالا در آستانه برگزاری همایش قرار داریم. ما 704 مقاله برای این همایش دریافت کرده‌ایم که بر این اساس، 134 مقاله به صورت سخنرانی، 496 مورد به صورت پوستر ارائه می‌شود. 32 مقاله نیز قبول نشدند و مابقی در بخش پژوهشگران جوان ارزیابی خواهند شد. در این همایش فدراسیون‌های کاراته، نابینایان، اسکی، شنا، ووشو، روستایی و عشایری و همچنین زورخانه ای و پهلوانی مشارکت دارند.

محمد شریعت‌زاده، معاون فناوری پژوهشگاه نیز توضیح داد: از بیش از بیست کشور دنیا به عنوان میهمان و سخنران کلیدی خواهیم داشت. همچنین 70 سخنران خارجی هم فیلم‌های خود را فرستاده‌اند و ما 10 پنل بین‌المللی را برگزار خواهیم کرد. خاویر مالو بدنساز تیم فوتبال رئال مادرید، یان رولو مدیر تحقیق کمپانی گتورت، نیکولاس اوانس مدیر تحقیقات فیفا و غیره به عنوان سخنران حضور خواهند داشت. هماهنگی دعوت و حضور این افراد کار سختی بود اما با تلاش زیاد انجام شد. ما در همایش قبلی فقط 30 میهمان خارجی داشتیم و البته پنل بین‌المللی نداشتیم، اما در این دوره 70 میهمان خارجی به همراه برگزاری 10 پنل بین‌المللی خواهیم داشت.

انتهای پیام//


پست های مرتبط