پشت پرده ماجرای پرداخت بدهیهای سنگین باشگاه پرسپولیس/ چرا مدیران قبل از درویش بدهی را ندادند؟
پشت پرده ماجرای پرداخت بدهیهای سنگین باشگاه پرسپولیس/ چرا مدیران قبل از درویش بدهی را ندادند؟مجله خبری - گروه ورزشی: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در چندماه گذشته دو بدهی سنگین این باشگاه را پرداخت کرده است.
چند روز پیش بود که باشگاه پرسپولیس به صورت رسمی اعلام کرد که این باشگاه موفق شده بدهی حدود دویست میلیاردی خود به اداره مالیات که مربوط به ۳ دهه پیش است را صاف کند تا به این ترتیب یکی از بزرگترین بدهیهای تاریخ این باشگاه پرداخت شود. قبل از آن هم باشگاه پرسپولیس بدهی قدیمی و سنگین خود به اداره بیمه را هم پرداخت کرده بود تا قدم مهمی در راستای کسب مجوز حرفهای گری برداشته شود.
به گزارش مجله خبری، بعد از انتشار این اخبار تعدادی از منتقدان رضا درویش بر این باور بودند که مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به وظیفه مدیرعاملی خود عمل کرده و پرداخت بدهیها جزیی از وظایف یک مدیر است. البته که مغز این حرف کاملا صحیح است و مدیرعامل یک باشگاه وظیفه دارد که بدهیهای باشگاه خود را پرداخت کند. با این وجود، اما این موضوع زوایا دیگری دارد که به آن میپردازیم.
*چرا مدیران قبلی بدهیها را ندادند؟
اینکه رضا درویش به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس وظیفه داشته بدهیهای باشگاه را پرداخت کند صحیح، اما سوال اینجاست که مدیران قبلی باشگاه پرسپولیس چرا هیچکدام به صورت قطعی این بدهیها را پرداخت نکردند تا حداقل تعیین و تکلیف نکردند. البته در زمانهای مختلف مدیران قبلی به خاطر اینکه به خاطر بدهی مالیاتی ممنوعالخروج شده بودند، به صورت موقت این مشکل را حل کردند، اما هیچوقت تکلیف این بدهی به صورت قطعی مشخص نشد. این در شرایطی است که خیلی از این بدهیها مالیاتی باشگاه پرسپولیس با ارسال به موقع اظهارنامه مالیاتی حل و فصل میشد و حتی کار به پول هم نمیرسید.
*ماجرای بدهی مالیاتی با ارتباطات درویش حل شد
در ماجرای پرداخت بدهی مالیاتی، منهای پرداخت قسمت زیادی از این مبلغ و گرفتن تخفیف خوب در ماجرای دیرکردها، نمیشود از نقش درویش و ارتباطات او صحبت نکرد. درویش به واسطه ارتباطات بسیار قوی که دارد موفق شد این کار را انجام بدهد. البته که اکثرا مدیران قبلی باشگاه پرسپولیس هم این ارتباطات را داشتند، اما نتوانستند یا نخواستند این مشکل و بدهی بزرگ را حل کنند.
*پول بدهی از کجا پرداخت شد؟
قسمتی از این مبلغ از محل درآمدهای باشگاه پرسپولیس در سال ۱۴۰۳ پرداخت شد که این ربطی به کنسرسیوم بانکی نداشته است. بخش دیگری از این بدهی با ارتباطها و رایزنیهای درویش کسر شد. همچنین کنسرسیوم بانکی در آخر سال ۱۴۰۳ مبلغی را به باشگاه پرسپولیس باید پرداخت میکرد که این مبلغ با درخواست خود باشگاه پرسپولیس به اداره مالیات پرداخت شد.
*بانکها موظف به پرداخت بدهی مالیاتی بودند؟
نکته مهم در این پرونده این است که کنسرسیوم بانکی موظف به پرداخت بدهی مالیاتی نبوده. باتوجه به اینکه این بدهی مالیاتی برای سال ۱۳۷۵ تا ۱۴۰۰ است و آن زمان کنسرسیوم مالک باشگاه نبوده، پس پرداخت این بدهی به عهده بانکها نبوده است.
طبق توافق انجام شده، کنسرسیوم بانکی متعهد شده بدهیهای مالیاتی باشگاه پرسپولیس از سال ۱۴۰۳ به بعد را پرداخت کند.
انتهای پیام/