رستم وندی گفت: پیمایش های سرمایه اجتماعی و ارزشها و نگرشهای ایرانیان عمدتاً رویکرد فرهنگی و اجتماعی داشته و نباید در تفسیر این گونه پدیدهها اغراض و نیات سیاسی را دخیل کرد.
به گزارش مجله خبری؛ تقی رستم وندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی در تبیین و توضیح بخشی از سخنان امروز خود در همایش ملی بررسی آسیب های اجتماعی با رویکرد اسلامی، اظهار کرد: مطالب بیان شده در این همایش به ویژه آن بخش که به میل تغییرات اساسی و یا اعتراضات اشاره داشته، برگرفته از پیمایش ها و مطالعات مربوط به سالهای ۹۳ تا ۹۸ بوده، لذا در تعبیر و تفسیر این نوع گزاره ها باید به شرایط زمانی و تحولات اجتماعی آن دوره توجه کافی کرد.
وی افزود: پیمایش های سرمایه اجتماعی و ارزشها و نگرشهای ایرانیان عمدتاً رویکرد فرهنگی و اجتماعی داشته و نباید در تفسیر این گونه پدیدهها اغراض و نیات سیاسی را دخیل کرد.
رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در ادامه تاکید کرد: تلاش رسانههای معاند برای سوء استفاده از هرگونه آسیب شناسی مسائل داخلی برای عموم مردم ایران روشن است.
معاون وزیر کشور درخصوص آمار و اطلاعات مربوط به آسیبهای اجتماعی نیز گفت: با وجود شرایط سخت اقتصادی و تنگناهای معیشتی به ویژه افزایش بیکاری تورم و نابرابری طبقاتی در سال های گذشته، جامعه ایرانی از خود تابآوری بی نظیری نشان داده و به گواه همه آمارها، وضعیت برخی آسیب های اجتماعی همانند خودکشی، قتل، تجاوز، خشونت و غیره در مقایسه با برخی از کشورهای توسعه یافته که از ثبات اقتصادی برخوردارند، کمتر است.
انتهای پیام/